Femei de succes? Da, exista!

Femei de succes? Da, exista! Unde? Aici, la noi in Romania 🙂

Traim intr-o societate in care femeia a reusit sa se dezvolte si sa se impuna din punct de vedere personal si profesional. Din ce in ce mai multe femei ajung sa aibe business-uri de succes, sa fie CEO la companii multi nationale, sau sa se remarce in lumea artistica.

Vineri seara am participat la un eveniment care a celebrat si premiat femeile de succes ale Romaniei. Organizat de Oana Irimia si Flavia Covaciu de la Luxury Events, evenimentul s-a tinut la Sunshine Events Pipera, o locatie exclusivista, perfecta pentru tema evenimentului.

In cadrul evenimentului au fost premiate femei frumoase si de succes din toate domeniile precum sanatate, turism si beauty, dar si personalitati din industria TV si din industria muzicala. Ca sa va dati seama mai bine ce s-a intamplat la eveniment uitati si cateva fotografii:

Teo Trandafir, ca de obicei o prezenta incantatoare, a fost premiata pentru cariera longeviva in Televiziune!

teo trandafir

teo

Andreea Banica! Una din cele mai cunoscute artiste din Romania, si o femeie foarte frumoasa!

andreea banica

Oana Marica! Premiata pentru succesul salonului Oana Marica Beauty Studio!

oana marica

Si nu in ultimul rand, ca si invitati speciali au fost Printul Paul si Printesa Lia, pe care i-am si cunoscut, dar si actorul Paul Logan.

lia

paul

Felicitari pentru ideea evenimentului si la cat mai multe initiative de promovare si celebrare a femeii din societatea contemporana!

Leave a comment