Nu suntem facuti sa traim singuri, dar nici cu oricine

“Nu suntem facuti sa traim singuri, dar nici cu oricine…” – Massimo Bisotti

Mai citisem si inainte acest citat, care de altfel e destul de expresiv, dar nu mi-a atras atentia niciodata in mod special. Pana mai devreme.

nusuntem

Sa fim sinceri, fiecare dintre noi pana la urma isi doreste sa il intalneasca pe acel cineva. Acel cineva cu care isi poate intemeia o familie, acel cineva care e acolo in orice moment, acel cineva pe care se poate baza. Mai pe scurt, sufletul pereche.

Si incepem sa cautam, si in fiecare partener vedem un posibil sot sau sotie. Dar cum ne dam seama daca acel om are aceleasi idealuri si vise ca ale noastre?

Sunt anumite persoane, asa ca mine de altfel, care dupa una sau mai multe incercari nereusite devin mult mai suspicioase, mai selective. Criteriile dupa care isi aleg un partener cresc, iar increderea se acorda mult mai greu. Dar oare e ok asa?

Eu zic ca da. In momentul in care te implici intr-o relatie serioasa trebuie luate in calcul mai multe aspecte. Oare omul de langa mine e destul de matur? Ma pot baza pe el? Avem gandirea asemanatoare? Are aceleasi planuri de viitor ca si mine? Exista comunicare? Sunt intrebari frecvente pe care orice om cu capul pe umeri trebuie sa si le puna.

Pentru ca nu poti porni la drum cu cineva care doar e bun la pat, dar in rest nu exista nici un fel de comunicare, idealurile si planurile de viitor sunt diferite,  mai pe scurt nu aveti nimic in comun.

Pentru doamnele sau domnisoarele care ma citesc, am sa va spun un singur lucru: Alegeti in viata voastra doar barbati de la care aveti ce invata 🙂

Iar voi, domnilor, nu uitati ca frumusetea e trecatoare 🙂

Leave a comment